Kundecenter Kundecenter
Kontakt Kontakt

Kompetencer

God IT skabes ved at blande forretningsmæssige og teknologiske kompetencer, og hos DSI-NEXT besidder vi begge dele.


I denne sektion kan du få et overblik og læse nærmere om de enkelte kompetenceområder.

PRODUKTER

DSI-Next tilbyder en bred vifte af produkter til både offentlige og private virksomheder:

DSI-NEXT A/S

DSI-NEXT A/S udvikler og leverer intuitive IT-løsninger, som understøtter virksomhedens forretningsgange og integrerer eksisterende IT systemer med nye. DSI-NEXT skaber værdi for kunderne ved at optimere og automatisere forretningsgange og processer gennem IT systemer.

DSI-NEXT bruger enten Microsoft løsninger, såsom SharePoint og BI eller egen udviklede produkter til at løse kundernes behov.

DSI-NEXT - IT innovation i gennem 30 år

Virksomheden er oprindeligt stiftet i 1984 som DSI DATA A/S, hvor man beskæftigede sig med sags- og dokumenthåndtering. I 2011 fusionerede man med søsterselskabet NEXT Innovation A/S, og i 2014 købte man Digital Signatur gruppen PKI fra Tieto Danmark.

DSI-NEXT blev i juni 2016 opkøbt af kapitalfonden Adelis sammen med IT selskaberne Front-data og IT Relation, hvor man bla. har samlet alle udviklingsressourcer under DSI-NEXT. Sammen er målet at skaber en ny ledende spiller på IT løsnings og hosting markedet i Danmark. Koncernen beskæftiger samlet ca. 200 medarbejdere.

DSI-NEXT beskæftiger i dag ca. 54 medarbejdere, med kontorer i Hellerup, Århus og Herning.

Koncernen består af følgende virksomheder: 

Koncern Sommer 2016

 

Kultur:

DSI-NEXT er en virksomhed med en kultur som er åben og ærlig. Der er klare aftaler, der deles informationer, og der gives konstruktiv feedback. Kulturen kan karakteriseres som ansvarsdrevet, hvilket betyder, at alle medarbejdere tager ansvar for projekter og kunder som var de deres egne. Hertil er der fokus på at være værdiskabende og på at hjælpe kunder og kolleger med at øge og optimere deres potentiale. Godt humør og faglig sparring er af afgørende betydningMicrosoft Guld PartnerLeverandoer Logo Rgb 64X60