Kundecenter Kundecenter
Kontakt Kontakt

Kompetencer

God IT skabes ved at blande forretningsmæssige og teknologiske kompetencer, og hos DSI-NEXT besidder vi begge dele.


I denne sektion kan du få et overblik og læse nærmere om de enkelte kompetenceområder.

PRODUKTER

DSI-Next tilbyder en bred vifte af produkter til både offentlige og private virksomheder:

KOMPETENCER

Det starter med en snak
- Send os dine info her:
Det starter med en snak - Send os dine info her:

Application Management

Har du applikationer hvor fejl og nedetid er afgørende for jeres organisation eller forretning? Både standard- og specialudviklede applikationer kræver opmærksomhed og løbende vedligehold for at sikre driften.

Vi har over 15 års erfaring med drift, overvågning og supportering af større it-systemer, og vi kan med stolthed i stemmen sige at vores kunder generelt er meget tilfredse med vores ydelser.

Efter nærmere aftale definerer vi de præcise arbejdsopgaver og projekter, men typisk vil det omhandle følgende:

Overvågning og fejlhåndtering

Afhængig af behovet kan DSI-NEXT varetage den samlede overvågning og fejlhåndtering af alle it-systemerne eller afgrænsede separate systemer som f.eks. en BizTalk server. Vi vil normalt inddele inkluderede systemer efter hvor kritiske de er for jeres drift, og sikre proaktiv overvågning og reaktion dér, hvor det er mest kritisk.

2nd level support

Med en stærk teknisk profil fungerer vores dygtige driftskonsulenter typisk som 2nd level support til tekniske problemstillinger og fejl, mens vores kunder selv har uddannede superbrugere til den direkte brugersupport.

Implementering og udrulning

Ved implementering af f.eks. nye Windows- og Office versioner eller i forbindelse med specialudviklede applikationer kræves en gnidningsfri udrulning med mindst mulig gene for virksomhedens ansatte. DSI-NEXT har stor erfaring med denne type opgaver og kan sammensætte en plan, der tilgodeser virksomhedens behov - også på internationalt plan.

Relaterede kompetencer:


Microsoft Guld PartnerLeverandoer Logo Rgb 64X60