Kundecenter Kundecenter
Kontakt Kontakt

Kompetencer

God IT skabes ved at blande forretningsmæssige og teknologiske kompetencer, og hos DSI-NEXT besidder vi begge dele.


I denne sektion kan du få et overblik og læse nærmere om de enkelte kompetenceområder.

PRODUKTER

DSI-Next tilbyder en bred vifte af produkter til både offentlige og private virksomheder:

KOMPETENCER

Det starter med en snak
- Send os dine info her:
Det starter med en snak - Send os dine info her:

Business Intelligence

De bedste virksomheder har konstant overblik over deres nøgletal, har skabt dyb indsigt i deres marked og tager beslutninger på baggrund af data i stedet for mavefornemmelser. Det er det vi kalder at være data-dreven, og til dette kræves en god BI løsning.

"Vi har fået en BI-løsning, der passer til os, og som har fjernet en stor del af de tidskrævende, manuelle processer. [...] I dag kan vi se sammenhænge, vi ikke kunne se før, og vi ved, at vi kan stole på de data, vi får fra systemet."

Lisbeth Nyborg, IT-projektleder hos Midttrafik

Data-drevne virksomheder performer generelt bedre, og er hurtigere til at opfange og tilpasse sig ændringer i markedet. Med den eksplosion af data vi oplever i disse år, er der en god mulighed for at der ligger en stor uudnyttet værdi gemt i jeres data, og at i ved at frigøre denne kan skabe jer en konkurrencemæssig fordel.

Hos DSI-NEXT er vi overbeviste om at de mest succesfulde virksomheder og organisationer i fremtiden, netop er dem der bedst udnytter deres data – ikke blot i en enkelt dedikeret afdeling, men på tværs af alle medarbejdere i hele organisationen.

I behøver ikke nødvendigvis at kaste jer ud i store projekter, men vi advokerer for at få skabt det rigtige mindset i jeres organisation, og at give adgang til data og gode værktøjerne for dem der har lyst. Samtidig vil vi anbefale en pragmatisk tilgang, hvor i tilpasser indsatsen til jeres nuværende kompetencer, får noget erfaringer og får skabt nogle hurtige succes´er.

 

Relaterede kompetencer:

 

Læs nogle af vores kundecases herunder:

Laurie Logo

LauRie

LauRie har stort fokus på at optimere deres forretning og med en BI-løsning fra DSI-NEXT har de n...

Læs mere...

Midttrafik Logo

Midttrafik

Læs om hvordan DSI-NEXT har skabt en datawarehouse og BI-løsning til Midttrafik...

Læs mere...


Microsoft Guld PartnerLeverandoer Logo Rgb 64X60