Kundecenter Kundecenter
Kontakt Kontakt

Kompetencer

God IT skabes ved at blande forretningsmæssige og teknologiske kompetencer, og hos DSI-NEXT besidder vi begge dele.


I denne sektion kan du få et overblik og læse nærmere om de enkelte kompetenceområder.

PRODUKTER

DSI-Next tilbyder en bred vifte af produkter til både offentlige og private virksomheder:

KOMPETENCER

Det starter med en snak
- Send os dine info her:
Det starter med en snak - Send os dine info her:

Værktøjer & Teknologi

Hos DSI-NEXT er vi ikke låst af teknologi, og vi vurderer løbende de mange muligheder på markedet. Vi har dog som udgangspunkt taget et valg om at det er bedre at være rigtig dygtige til få teknologier end at kunne lidt af det hele, og vi har derfor valgt at fokusere på de løsninger, vi mener giver den bedste værdi for vores kunder.

Microsoft BI

Microsofts BI teknologier består af SQL Server, Excel, SharePoint, PowerBI og forskellige Azure services i skyen. Vi arbejder typisk altid med en blanding af disse teknologier som en grundsten i vores BI projekter. Det gør vi fordi at du som kunde får:

Den bedste kvalitet Du får markedets bedste BI løsning, specielt når der kigges på value for money begrebet
En udbredt teknologi Den mest udbredte teknologi som både er velafprøvet og supporteret mange år frem.
Hurtigere læring Rigtig mange kender allerede Excel mv. og både nuværende og kommende medarbejdere er derfor langt hurtigere i gang end ved andre konkurrerende BI produkter.
Mange leverandører Vi ønsker selvfølgelig langvarige kunderelationer, men vi ønsker ikke at låse vores kunder fast. Ved at vælge Microsoft BI får du ikke problemer hvis du ønsker at skifte leverandør.

 TimeXtender & JetEnterprise

 En stor del af tiden i de fleste BI projekter går med at arbejde med dataen i det underliggende datagrundlag. For at effektivisere denne proces kan man med fordele anvende TimeXtender, der er et datawarehouse automation (DWA) produkt. Herved automatiserer du arbejdsgangene i din datawarehouse udvikling, hvilket gør processerne både bedre, hurtigere og mere effektive.

Skal du hente data fra din Dynamics NAV eller AX kan du med fordel anvende JetEnterprise, der består af en pakke med bl.a. TimeXtenders DWA teknologi samt et prædefineret datawarehouse inkl. 7 forskellige kuber.


Microsoft Guld PartnerLeverandoer Logo Rgb 64X60