Kundecenter Kundecenter
Kontakt Kontakt

Kompetencer

God IT skabes ved at blande forretningsmæssige og teknologiske kompetencer, og hos DSI-NEXT besidder vi begge dele.


I denne sektion kan du få et overblik og læse nærmere om de enkelte kompetenceområder.

PRODUKTER

DSI-Next tilbyder en bred vifte af produkter til både offentlige og private virksomheder:

KOMPETENCER

Det starter med en snak
- Send os dine info her:
Det starter med en snak - Send os dine info her:

Ydelser

Med store tekniske kompetencer, en god forretningsforståelse og en baggrund som tidligere ERP hus er vi rigtig godt klædt på til de fleste BI projekter. Typisk vil vi tilbyde nedenstående ydelser, men vi tager gerne en snak om andre typer af projekter.

Datawarehouse opbygning

Et godt datawarehouse med tilhørende kuber er typisk fundamentet for en god BI løsning. Vi tilbyder at tage ansvaret for den fulde implementering, enten ved at bygge det op fra bunden eller ved at bruge et automatiseringsværktøj som Jet Enterprise eller TimeXtender.

Rapportering, dashboards og dataanalyse

Som bruger er det tallene, graferne, timingen og tilgængeligheden der er afgørende for en god BI oplevelse. Der er selvsagt mange forskellige behov at opfylde og mange måder at gøre dette på. Men hvad enten du ønsker pivot tabeller i Excel, PowerBI dashboards, automatisk afsendte rapporter, SharePoint baserede KPI´er eller webbaserede statistikker til eksterne partnere kan vi hjælpe dig.

Storskærme

Storskærme er en god mulighed for at gøre din data synlig på og dermed påvirke en bestemt adfærd. Her kræves ingen aktiv log-in indsats af den enkelte, så hvis bare skærmen er placeret korrekt kan brugerne ikke undgå at se det du ønsker at visualisere. Så tag en snak med os uanset om du ønsker en skærm der viser månedens salgstal, aktuelle sager, pluk på lageret, dagens facebook indlæg eller noget helt femte.

Power BI integration og indlejring

I Power BI findes et API som bl.a. gør det muligt programmatisk at opdatere data real-time fra dine datakilder, at give jeres kunder/brugere adgang til at analysere egne data i Power BI eller at indlejre rapporter og dashboards i jeres egen applikation. Vi har selv brugt denne mulighed i vores egne produkter, og vores dygtige udviklere kan selvfølgelig også hjælpe jer.

Internet of Things (IoT)

IoT er et hot begreb der dækker over at dagligdags produkter bliver koblet til internettet og begynde at producere data via sensorer mv. I Azure ligger en række IoT services til bl.a. at opsamle og bearbejde disse data, og Power BI er et oplagt sted at visualisere og analysere på data. Vi har god erfaring med flere af disse services, og tager gerne en snak om hvordan vi kan hjælpe jer med jeres IoT projekt.

 

Læs nogle af vores kundecases herunder:

Laurie Logo

LauRie

LauRie har stort fokus på at optimere deres forretning og med en BI-løsning fra DSI-NEXT har de n...

Læs mere...

Midttrafik Logo

Midttrafik

Læs om hvordan DSI-NEXT har skabt en datawarehouse og BI-løsning til Midttrafik...

Læs mere...


Microsoft Guld PartnerLeverandoer Logo Rgb 64X60