Kundecenter Kundecenter
Kontakt Kontakt

Kompetencer

God IT skabes ved at blande forretningsmæssige og teknologiske kompetencer, og hos DSI-NEXT besidder vi begge dele.


I denne sektion kan du få et overblik og læse nærmere om de enkelte kompetenceområder.

PRODUKTER

DSI-Next tilbyder en bred vifte af produkter til både offentlige og private virksomheder:

KOMPETENCER

Det starter med en snak
- Send os dine info her:
Det starter med en snak - Send os dine info her:

Digital signering

Datasikkerhed, kryptering og digital signering er begreber der bliver mere og mere relevante og som bør være i fokus i alle IT afdelinger i både det offentlige og det private.

DSI-NEXT tilbyder en række standardløsninger på området:

SEPO

En af de absolut førende og mest velafprøvede løsninger til afsendelse og modtagelse af sikre emails. Foruden standard løsningen, indeholder SEPO desuden en række moduler, som f.eks. Outlook add-on, tunnel-kryptering mv.

Sikker Adgang

Sikker Adgang håndterer adgangskontrol og Single-Sign-On på virksomheders websites - typisk i forbindelse med selvbetjeningsløsninger. Herudover tilbydes en række tillægsmoduler, som f.eks.: dokumentsignering.

GoSign

GoSign er en portal til digital signering af kontrakter, aftaler og andre dokumenter. Foruden selve underskriftsfunktionaliteten indeholder GoSign desuden et dokumentarkiv, så du altid kan finde dine afsendte eller underskrevne dokumenter.

 

Bag ovenstående løsninger er et dedikeret team, der igennem snart 10 år har udviklet og implementeret løsninger til mange af de største styrelser, organisationer og virksomheder i Danmark. Foruden de nævnte produkter tilbyder teamet også specialudvikling, konsulentbistand, rådgivning samt drift og support af vores leverede løsninger.

 

Relaterede kompetencer:


Microsoft Guld PartnerLeverandoer Logo Rgb 64X60