Kundecenter Kundecenter
Kontakt Kontakt

Kompetencer

God IT skabes ved at blande forretningsmæssige og teknologiske kompetencer, og hos DSI-NEXT besidder vi begge dele.


I denne sektion kan du få et overblik og læse nærmere om de enkelte kompetenceområder.

PRODUKTER

DSI-Next tilbyder en bred vifte af produkter til både offentlige og private virksomheder:

KOMPETENCER

Det starter med en snak
- Send os dine info her:
Det starter med en snak - Send os dine info her:

Elektroniske Patientjournaler (EPJ)

DSI-NEXT har mange års erfaring på området for elektroniske patientjournaler og tilbyder i dag to forskelligartede EPJ-løsninger, der hver er modnet, videreudviklet og fornyet over de sidste ca. 10 år.

Tandplejesystemet TK2 indeholder al nødvendig EPJ funktionalitet, som den offentlige tandpleje har brug for i et moderne system, samt en række nytænkning inden for bl.a. integrationsområdet. Systemet bruges i skoletandplejen, hvor det i dag anvendes af over 60 af landets kommuner.

EPJ systemet CUREBASE indeholder funktionalitet målrettet mindre og mellemstore offentlige patientklinikker i bred forstand. Systemet er opstået med baggrund i misbrugsbehandlingen og anvendes af både socialrådgivere, psykologer, sygeplejersker, læger og administrative medarbejdere.

Det er et innovativt kliniksystem, som med sine integrerede moduler giver sundhedspersonalet en fantastisk hjælp til automatisering af arbejdsgangene, mens patienten altid holdes i fokus.

Resultaterne taler for sig selv. Begge systemer har i mange år sikret at vores kunder har kunnet leve op til myndighedskrav om kvalitet, sporbarhed, dokumentation, arkivering og statistikdataudtræk, samtidig med, at det har medført langt bedre og optimerede daglige arbejdsgange.

I sidste ende – og vigtigst af alt – betyder det, at der er blevet frigjort tid og faglige ressourcer til gavn for patienterne. Personalet får frigivet tid til deres egentlige formål, nemlig at gennemføre behandling og omsorg for patienterne uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Relaterede kompetencer:


Microsoft Guld PartnerLeverandoer Logo Rgb 64X60