Kundecenter Kundecenter
Kontakt Kontakt

Kompetencer

God IT skabes ved at blande forretningsmæssige og teknologiske kompetencer, og hos DSI-NEXT besidder vi begge dele.


I denne sektion kan du få et overblik og læse nærmere om de enkelte kompetenceområder.

PRODUKTER

DSI-Next tilbyder en bred vifte af produkter til både offentlige og private virksomheder:

KOMPETENCER

Det starter med en snak
- Send os dine info her:
Det starter med en snak - Send os dine info her:

Styr på IT-sikkerheden?

Truslen fra cyberkriminalitet har aldrig været større, og den øges fortsat. Center for Cybersikkerhed vurderer trus­selsniveauet som værende højt, både hvad angår cyberspionage og cyberkriminalitet. Den teknologiske udvikling gør, at truslerne konstant er i forandring, hvilket stiller store krav til vedholdende sikkerhedsforanstaltninger og beredskab.

 

Politikker Ikon

IT-sikkerhedspolitik

I kan som virksomhed gøre meget for at modvirke sikkerhedsbrud ved f.eks. at udarbejde en overordnet IT-sikkerhedspolitik for alle medarbejdere som f.eks. dækker låsning af PC, bruge sikre passwords, hyppig skift af passwords og brug af USB nøgler. Politikken skal adressere konkrete IT-sikkerhedsmæssige tiltag, og indrettes således at den bedst muligt understøtter virksomhedens værdier og forretning.

En IT-sikkerhedspolitik kan dog ikke stå alene, og er blot en af faktorerne for en øget sikkerhedsmæssig modenhed.

Safety Helmet

Sikkerhedsmæssig modenhed

Virksomhedens sikkerhedsmæssige modenhedsniveau hæves betragteligt gennem identificering af sårbarheder og løbende opfølgning samt efteruddannelse af medarbejdernes digitale adfærd.

DSI-NEXT kan facilitere afdækning af de sikkerhedsmæssige aspekter, og udarbejde en masterplan for områder, der skal sikres. Vi sørger for implementeringen i jeres IT-miljø og hjælper til med at skabe sikkerhedsprocedurerne for de relevante områder.

 

Er du usikker på jeres aktuelle sikkerhedsniveau eller har du allerede et ønske om at forbedre den, så bestil DSI-NEXT til en sikkerhedsworkshop. Her kigger vi på jeres nuværende sikkerhedsniveau, forankringen af po­litikker i organisationen samt allerede gennemførte tiltag.
Efter workshoppen udarbejdes en kortfattet rapport, hvor DSI-NEXT kommer med konkrete anbefalinger til f.eks. opstramning af IT- og informationspolitikker, yderligere reviews eller regulære sikkerhedstest.


Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os via kontaktformularen til venstre.

Du kan læse mere i vores folder, hvor vi blandt andet har stillet nogle spørgsmål inden for fire kategorier. Disse vil give dig en god indikation om din virksomheds sikkerhedsmæssige modenhed.

DSI NEXT IT Sikkerhed Preview

Microsoft Guld PartnerLeverandoer Logo Rgb 64X60