Kundecenter Kundecenter
Kontakt Kontakt

Kompetencer

God IT skabes ved at blande forretningsmæssige og teknologiske kompetencer, og hos DSI-NEXT besidder vi begge dele.


I denne sektion kan du få et overblik og læse nærmere om de enkelte kompetenceområder.

PRODUKTER

DSI-Next tilbyder en bred vifte af produkter til både offentlige og private virksomheder:

KOMPETENCER

Det starter med en snak
- Send os dine info her:
Det starter med en snak - Send os dine info her:

Portaler og Intranet

Uanset om vi snakker intranet, kundeportaler, BI eller noget helt fjerde, så skaber en god portal overblik og hurtig adgang til vigtig information eller selvbetjenings funktionalitet.

Vi har igennem årene leveret en lang række forskellige løsninger, alt fra borgervendte selvbetjeningsløsninger over simple intranets til komplekse forretningskritiske systemer med avanceret integration til bl.a. ERP og telefonsystemer.

Mange af vores leverancer er baseret på SharePoint, hvor du bl.a. får samarbejdsfunktionalitet, dokumentstyring og kommunikationsværktøjer forærende, hvilket skaber en markant værdi for både medarbejdere, partnere og kunder. Teknologivalget vurderes dog altid individuelt i den enkelte sag ud fra de konkrete forretningsmæssige mål.

Ønsker du et kampagne-website til et event vil vi typisk henvise dig andetsteds, men ønsker du en løsning der understøtter og forbedrer dine arbejdsgange og din forretning, har vi meget at byde ind med. Vi påtager os gerne hele opgaven fra koncept over implementering til løbende vedligeholdelse og drift. Så tag endelig fat i os for en uddybende snak.

 

Relaterede kompetencer


Microsoft Guld PartnerLeverandoer Logo Rgb 64X60