Kundecenter Kundecenter
Kontakt Kontakt

Kompetencer

God IT skabes ved at blande forretningsmæssige og teknologiske kompetencer, og hos DSI-NEXT besidder vi begge dele.


I denne sektion kan du få et overblik og læse nærmere om de enkelte kompetenceområder.

PRODUKTER

DSI-Next tilbyder en bred vifte af produkter til både offentlige og private virksomheder:

Nyheder

Her finder du nyheder fra DSI Next

  Dato

  Emne

 • 01 februar, 2017

  Yderligere markant konsolidering på markedet for it-outsourcing

  IT Relation forsætter konsolideringen med opkøb af Softcom Solutions, som efter markant vækst de seneste år er blevet en væsentlig aktør på it-outsourcingmarkedet i Københavnsområdet og på Sjælland.

  Læs mere
 • 03 november, 2016

  Invitation til gratis formiddagsmøde om Business Intelligence

  Kom til vores formiddagsmøde om Business Intelligence og hør mere om, hvordan du gør din virksomhed datadrevet og gør BI tilgængeligt for alle.

  Læs mere
 • 02 november, 2016

  DSI-NEXT tilbyder nu eSKATdata

  Finansielle virksomheder kan med eSKATdata tilbyde deres kunder en nem og hurtig kreditansøgningsproces, hvor de med samtykkeerklæring via NemID giver tilladelse til at hente oplysninger direkte fra SKAT via eSKATdata.

  Læs mere
 • 20 september, 2016

  Mød os til specialtandlægernes årsmøde

  Kom forbi vores stand til FSO’s årsmøde på Hotel Munkebjerg i Vejle den 22. og 23. september, og se de mange nye funktioner i TK2 version 2.3. Til den nye version er importrutinen markant forbedret, og det betyder, at:

  Læs mere
 • 19 september, 2016

  Digitaliseringsmessen'16

  Digitaliseringsmessen er Danmarks største begivenhed for offentlig digitalisering. DSI-NEXT deltager i år på messen, hvor man kan hører mere om vores sikker mail produkter, sikkerhedstilgang samt løsninger for SharePoint og BI.

  Læs mere
 • 22 august, 2016

  Nyt om fusionen

  Umiddelbart før sommerferien havde vi den store fornøjelse at informere om fusionen mellem IT Relation, Front-data samt DSI-NEXT med kapitalfonden Adelis Equity Partners i ryggen. Nu er samtlige medarbejdere i de tre selskaber tilbage efter en veloverstået sommerferie. Vi er alle trukket i arbejdstøjet og klar til fortsat at gøre en ekstraordinær indsats for kunderne. Nu bare med endnu flere produkter og IT-specialister på hylderne.

  Læs mere
 • 18 august, 2016

  Vi søger en Account Manager til SharePoint- /BI-løsningssalg

  DSI-NEXT oplever vækst og har ambitiøse planer om at fortsætte denne udvikling som IT løsningspartner, med leverancer af Portal-løsninger, BI, Digital Signatur-løsninger, EPJ, m.m. DSI-NEXT søger derfor en <strong>Account Manager med fokus på SharePoint- /BI-løsningssalg</strong>.

  Læs mere
 • 03 august, 2016

  Gratis formiddagsmøde om EU's kommende persondataforordning

  I samarbejde med vores søsterselskab IT Relation Front-data, vil vi gerne invitere dig til et formiddagsarrangement. Her vil du få mere info om den nye persondataforordning og hvordan du forbereder din virksomhed til den 25. maj 2018, hvor de nye regler træder i kraft.

  Læs mere
 • 29 juni, 2016

  DSI-NEXT, Front-data og IT Relation sammenlægges i ny IT-koncern

  Den nye koncern bliver førende i Danmark inden for it-outsourcing og applikationsydelser til mellemstore virksomheder, og får adgang til vækstkapital med Adelis Equity Partners som hovedaktionær. De eksisterende ejere fastholder deres engagement i den nye koncern, og det nuværende kundefokus bibeholdes.

  Læs mere
 • 26 maj, 2016

  TK2 Borgerbooking omtalt i TV2 Østjylland

  Journalsystemet TK2 fra DSI-NEXT gør det nemt og enkelt for børnefamilier at booke tid hos Tandplejen online.

  Læs mere
 • 25 maj, 2016

  I weekenden starter Sportscar Event 2016

  DSI-NEXT har de seneste år været sponsor til Sportscar Event, som er et velgørenhedsarrangement til fordel for Børnecancerfonden. I år starter man på FDM Sjællandsringen ved Roskilde den 29. maj 2016.

  Læs mere
 • 02 maj, 2016

  TK2 fremvisning på årsmødet for Tandplejernes ledere

  Ordet ”Guldkorn” bryder forsiden på årets program til årsmødet for Tandplejernes ledere. Deltagerne kan derfor godt forvente, at få en masse værdifuld viden om, hvordan de booster deres ledelsesarbejde.

  Læs mere
 • 25 april, 2016

  Lær om den nye persondataforordning med DSI-NEXT til halv pris

  I sidste uge kunne du læse nyheden om, at DSI-NEXT har indgået et nyt samarbejde med FortConsult. Vi er allerede rigtig glade for samarbejdet og de muligheder det giver for os og for vores kunder.

  Læs mere
 • 21 april, 2016

  DSI-NEXT tilbyder nu yderligere IT-sikkerhedsydelser

  Truslen fra cyberkriminalitet har aldrig været større, og IT-sikkerhedsbilledet ændrer sig konstant. For at sikre vores kunder den nyeste og bedste viden, har DSI-NEXT indgået en samarbejdsaftale med FortConsult A/S på specifikke IT-sikkerhedsydelser.

  Læs mere
 • 07 marts, 2016

  CureBase deltager til KABS VIDEN’s årlige misbrugskonference

  KABS VIDEN afholder igen i år sin årlige misbrugskonference i Vejle, hvor landets behandlere og ledere fra de offentlige og private behandlingstilbud er inviteret.

  Læs mere
 • 18 februar, 2016

  Villabyerne hilser os velkommen

  Den første februar flyttede DSI-NEXT fra Kokkedal til Hellerup. Flytningen er gået godt og nu, efter snart 3 uger på den nye adresse, er der godt gang i kontorlivet, og vi nyder de nye lokaler, i vores nye domicil.

  Læs mere
 • 02 februar, 2016

  Ny Kundecase: Københavns Kommune

  Hos DSI-NEXT har vi landets skarpeste medarbejdere, som udvikler sikre produkter til danske virksomheder og deres kunder. Med produkter som SEPO og Sikker Adgang har de skabt agile platforme som sikrer danske virksomheders digitale kommunikation og IT-systemer.

  Læs mere
 • 25 januar, 2016

  DSI-NEXT bliver Microsoft Guld Partner

  DSI-NEXT er nu Microsoft Guld Partner inden for kategorien ”Midmarket Solution Provider”. Dette er vi naturligvis glade for, da det åbner op for en masse fordele, som kommer vores kunder til gavn.

  Læs mere
 • 18 januar, 2016

  Vi flytter fra Kokkedal til historisk ejendom i Hellerup

  DSI-NEXT er i rivende udvikling, hvor vækst og arbejdsopgaver gør at vores lokaler i Kokkedal er blevet for trange. Vi har derfor søgt efter nye og større lokaler som harmonerer bedre med vores forretning, hvor vi har plads til vores videre udvikling. Dette er nu lykkedes og vi kan nu officielt meddele at vi pr. 1. februar 2016 flytter ind i den historiske ejendom på Kildegårdsvej 20 i Hellerup.

  Læs mere
 • 22 oktober, 2015

  Oplev CureBase på KL's Rusmiddelkonference

  Temaet for KL’s Rusmiddelkonference er i år ”Sociale indsatser kan betale sig”. En del af den politiske debat har kredset om økonomi, ligesom både effekten og nytten af de sociale indsatser har været debatteret.

  Læs mere
 • 20 oktober, 2015

  Ny kundecase: Knud Højgaards Fond

  Knud Højgaards Fond tog i maj 2015 OnlineLegat i brug. Dette har lettet en del på deres arbejdsprocesser og sagsgange, hvor ansøgningsprocessen og fondssekretariatet var præget af papirbunker med ansøgningsskemaer og diverse bilag.

  Læs mere
 • 04 september, 2015

  Læs hvordan DiBa Billån udnytter GoSign i deres forretning

  I Jyllands-Postens bilsektion kan man i denne uge, og næste, læse om, hvordan DiBa Billån benytter GoSign til at strømline deres kontraktbehandling.

  Læs mere
 • 18 august, 2015

  Ny kundecase: J. Lauritzen

  For mange virksomheder er vedligehold i form af bl.a. fejlhåndtering i integrationsløsninger og tilpasninger til specialudviklede systemer en irriterende og tidskrævende opgave. Ofte mangles de nødvendige kompetencer og samtidig tager det fokus fra andre og mere strategiske projekter. Derfor vælger flere at tegne en såkaldt Application Management aftale, og således outsource styringen og ansvaret for deres applikationer til DSI-NEXT.

  Læs mere
 • 01 juli, 2015

  Ny TK2 tillægspakke: Få overblik over ikke-leverede SMS'er

  Vi kan nu tilbyde kunder som har tilknyttet webSMS til deres TK2, at modtage en oversigt over ikke-leverede SMS’er.

  Læs mere
 • 24 juni, 2015

  Ny reference - Randers Kommunale Tandpleje

  Randers Kommunale Tandpleje lancerede i marts måned en online bookingportal. Portalen giver brugerne direkte mulighed for at booke tid og kommunikere med deres tandlægeklinik.

  Læs mere
 • 11 juni, 2015

  DSI-NEXT får nyt Microsoft Partnerskab

  Det er med stor glæde at vi fra denne uge kan kalde os Microsoft Sølv Partner på Data Analytics området. Det nye partnerskab er en tilføjelse til vores to eksisterende partnerskaber; Application Development og Content and Collaboration.

  Læs mere
 • 20 marts, 2015

  DSI-NEXT og CureBase er på misbrugskonferencen 2015

  Igennem mange år har DSI-NEXT og KABS arbejdet på at gøre hverdagen nemmere for behandlere i Glostrup Kommune, så de nemt har overblik over de enkelte sager.

  Læs mere
 • 29 oktober, 2014

  Ny reference - KABS

  Gennem et mangeårigt samarbejde med KABS, har DSI-NEXT udviklet it-systemet KLABS der i begyndelsen var et klientregistrerings- og statistiksystem. I dag er det et fuldt funktionelt EPJ-system, som understøtter alle de processer som går i gang, når en borger kommer i behandling.

  Læs mere
 • 29 oktober, 2014

  Ny reference - Sampension

  Sampension har, som led i en større digitaliseringsstrategi, indgået et samarbejde med DSI-NEXT, hvor de tilbyder deres kunder at underskrive dokumenter ved hjælp af NemID. Dermed reducerer de administrationsomkostningerne og samtidig oplever de en større kundetilfredshed.

  Læs mere
 • 30 maj, 2014

  Ny reference - Midttrafik

  Ved automatisk at trække data fra en lang række af systemer, har DSI-NEXT skabt en datawarehouse og BI-løsning til Midttrafik...

  Læs mere
 • 14 marts, 2014

  DSI-NEXT overtager forretningsenhed fra Tieto

  Direktør Holger Foss fra DSI-NEXT meddeler, at virksomheden pr. 1. januar 2014 har overtaget forretningsenheden Public-Key Infrastructure (PKI) fra it-koncernen Tieto.

  Læs mere
 • 15 februar, 2014

  DSI-NEXT indgår samarbejdsaftale med Frøkjær IT Consulting

  Som del af samarbejdet overtager Frøkjær IT alle DSI-NEXTs aktiviteter indenfor Microsoft Dynamics AX

  Læs mere
 • 20 december, 2013

  Ny reference - C & E Gastro Import

  En slumrende webshop er blevet erstattet af en helt ny, og derudover har C & E Gastro-Import fået en ny iPad-løsning, SalesManager, til de kørende sælgere.

  Læs mere
 • 10 december, 2013

  Ny reference - Otto Mønsteds Fond

  I samarbejde med Otto Mønsteds Fond har DSI-NEXT udviklet en løsning til håndtering af legatansøgninger...

  Læs mere
 • 09 oktober, 2013

  Digital post bliver et krav for alle virksomheder

  For at kunne kommunikere skriftligt med det offentlige bliver det pr. 1/11-2013 et krav, at alle virksomheder har en Digital Postkasse.

  Læs mere
 • 20 september, 2013

  DSI-NEXT udvalgt som SKI leverandør

  DSI-NEXT A/S er netop blevet udvalgt som leverandør på delaftale 13 (EPI systemer) og delaftale 17 (applikationsintegration)...

  Læs mere
 • 01 september, 2013

  Forlængelse af Microsoft aftale

  Vi har netop forlænget vores Service Provider Agreement (SPA) med Microsoft på Dynamics området

  Læs mere

Microsoft Guld PartnerLeverandoer Logo Rgb 64X60