Kundecenter Kundecenter
Kontakt Kontakt

Kompetencer

God IT skabes ved at blande forretningsmæssige og teknologiske kompetencer, og hos DSI-NEXT besidder vi begge dele.


I denne sektion kan du få et overblik og læse nærmere om de enkelte kompetenceområder.

PRODUKTER

DSI-Next tilbyder en bred vifte af produkter til både offentlige og private virksomheder:

Power BI

  Tak for din henvendelse

  Du hører fra os hurtigst muligt.

  Det starter med en snak
  - Send os dine info her:
  Det starter med en snak - Send os dine info her:

  Power BI

  Under ambitionen “5 seconds to sign up. 5 minutes to wow” har Microsoft lanceret PowerBI, der er en online Business Intelligence (BI) og analyse tjeneste. PowerBI giver forretningsbrugere en let adgang til at skabe ny viden ved at arbejde med deres data.

  Power BI giver mulighed for både at analysere data, samt at skabe dashboards og rapporter, som kan deles med hele organisationen, og er tilgængeligt overalt. Dette er et stort skridt imod at blive en datadrevet virksomhed, hvor beslutninger bliver taget på baggrund af faktabaseret viden, og giver hele organisationen ny og værdifuld indsigt.

  PowerBI kommer med færdige indholdspakker til en lang række online services såsom Google Analytics, SalesForce, Microsoft CRM, Zendesk, MailChimp m.fl. Disse kan aktiveres på få minutter, og får dig således i gang fra dag ét. Ønsker du at dykke ned i data fra dine egne servere, er dette heller ikke et problem. Har du ikke et datawarehouse anbefaler vi dog kraftigt, at et sådant bliver etableret, så der sikres en ensartet brug og forståelse af dine data.

  PowerBI består af følgende:

  PowerBI til web

  PowerBI online

  website hvor du se, analysere og dele dine dashboards og rapporter. Er en integreret del af Office 365.

  PowerBI til desktop

  PowerBI desktop

  Et lokalt installeret program til super-brugeren / analytikeren, der skal gå i dybden med data, og lave egne nye rapporter.

  PowerBI til mobile enheder

  PowerBI Apps

  Den mobile udgave, der gør dig i stand til at se dashboards og rapporter på din telefon eller tablet – findes til både iOS, Android og Windows phone.

  PowerBI API

  PowerBI API

  giver mulighed for at lave integration til/fra egne applikationer i real-time.

   

  PowerBI er allerede tæt integreret med Microsofts øvrige produkter, hvilket især vil sige Excel og SQL server. Denne udvikling fortsætter med høj fart, og vi mener derfor at PowerBI både på kort og lang sigt er det oplagte valg som BI værktøj. Og med de første seks måneders udbredelse til over en halv million brugere fra 45.000 virksomheder i 185 lande, lader det til at mange er enige med os.  Microsoft Guld PartnerLeverandoer Logo Rgb 64X60