Kundecenter Kundecenter
Kontakt Kontakt

Kompetencer

God IT skabes ved at blande forretningsmæssige og teknologiske kompetencer, og hos DSI-NEXT besidder vi begge dele.


I denne sektion kan du få et overblik og læse nærmere om de enkelte kompetenceområder.

PRODUKTER

DSI-Next tilbyder en bred vifte af produkter til både offentlige og private virksomheder:

SharePoint

Tak for din henvendelse

Du hører fra os hurtigst muligt.


Flemming Jørgensen

Key Account Manager

Det starter med en snak
- Send os dine info her:
Det starter med en snak - Send os dine info her:

Hvad er SharePoint

SharePoint er skabt til samarbejde. Skabt til at dele dokumenter og arbejde på tværs af geografisk adskilte kontorer. Skabt til at forenkle og automatisere din virksomheds processer. Skabt til at organisere information, projekter og medarbejdere. Da det er en del af Office 365, er SharePoint det naturlige valg for størsteparten af virksomheder og organisationer i både den private og offentlige sektor.

Documentfolder

Dokumenthåndtering

Dokumenthåndtering er et af de bærende redskaber i SharePoint. Dokumentstyring fokuserer på lagring og organisation af dokumenter, med henblik på at støtte igangværende arbejde, hvor det er nemt at oprette, og dele dokumenter i virksomheden. I SharePoint findes der en række dokumentstyringsfunktioner, som gør det nemt at gemme, organisere og finde dokumenter. Derudover er dokumenterne beskyttet mod uautoriseret adgang eller brug.

Flow

Workflows

Med SharePoint er det muligt, at sætte strøm til virksomhedens arbejdsprocesser. Ved at gøre dette effektiviserer, samt opnår man bedre kvalitet og struktur i ens arbejde. Hensigten med at digitalisere arbejdsprocesserne er, at øge teamproduktiviteten og –effektiviteten. Således styres processen af et sæt regler i programmet, som hjælper til med at dokumentet kommer til de rigtige personer, igennem en allerede forudbestemt arbejdsproces.

Searchicon

Search

En god søgning er måske det centrale element, der kan betyde forskellen mellem, om systemet bliver accepteret og anvendt i organisationen. SharePoints søgefunktion er et alsidigt søgeredskab, som åbner op for mange forskellige søgeopsætninger, så du nemt og hurtigt kan finde de filer med den information du mangler, selvom arkivet er stort og bredt.

Social

Udnyt de sociale muligheder i virksomheden

Del idéer, hold styr på, hvad dine kolleger arbejder med, find svar på dine spørgsmål, opret community sites eller del indhold med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Sociale funktioner kommer i stigende grad ind i arbejdslivet, og SharePoint er spækket med spændende features på dette område. Newsfeeds, communities og MySite er blandt de vigtigste begreber, og derudover hjælper vi gerne med integration til LinkedIn, Facebook og andre sociale medier.

 

Biicon

Integration og Business Intelligence

SharePoint vil være et oplagt valg, hvis du drømmer om at dykke ned i din virksomheds data. Du kan således analysere og visualisere din data gennem Excel, og bruge SharePoint til distribution af de KPI´er, rapporter og visualiseringer du skaber. Vores erfaring er at der findes meget uudnyttet data i jeres eksisterende systemer, og at det kan give stor værdi at synliggøre denne information og administrere data ét sted. DSI-NEXTs konsulenter er specialister i, at koble SharePoints mange muligheder med vores store erfaring inden for systemintegration, og herigennem skabe værdi for vores kunder.

 Microsoft Guld PartnerLeverandoer Logo Rgb 64X60